Buat hal Laa Zizan Ni “Cakap I LOVE YOU Dekat Lofa?!” Memang Win Jawapan Lofa

Lucu bila melihat rakaman klip video yang dikongsi di Instagram Lofa Videos menunjukkan Zizan sedang berborak dengan Neelofa menerusi IG Live.Zizan cuba bergurau memanggil Lofa sebagai Pa dan disambut pengacara MeleTop ini dengan tawa besar.

Kata Zizan sewaktu memandu dan membuat live, tiba-tiba dia teringatkan Neelofa dan kebetulan wanita itu terus mesej dirinya.“Ey panggil Pa ni, aku napar key,” jawab Lofa sambil ketawa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Terhibur laa dengan dua ketui ni😆 geng pantai timur kalau bergabung mcm ni laa jadinya😆😂 #neelofa #videoneelofa

A post shared by neelofa fans (@lofa.videos) on

Lebih teruja apabila Zizan tersasul mengucapkan I Love You kepada Lofa.

 

Netizen terhibur apabila melihat kedua-duanya berborak dengan loghat Pantai Timur.Malah ada yang mendoakan Zizan dan Lofa agar berpasangan. Comel betullah kata-kata dan harapan netizen ni. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buat hal laa zizan ni😆😆 sape je taknak cakap I LOVE YOU dekat lofa?! Semua org nak!😆 #neelofa #videoneelofa . . . . Vd from igs : @tiqarina

A post shared by neelofa fans (@lofa.videos) on

Zizan Razak atau Remy Ishak? Yang mana pilihan Mira Filzah

MASIH belum berpunya dan Remy Ishak serta Zizan Razak bukan kekasih aktres Mira Filzah.

Itu pengakuan pelakon wanita itu mnenafikan dia sedang menjalin hubungan cinta dengan mana-mana lelaki termasuk kedua-dua aktor popular yang sering dikaitkan dengannya.

Bagi Mira, baik Remy mnahupun Zizan, kedua-duanya saling tidak ubah sekadar kawan baiknya.

Menurut laporan HLive, Mira turut menjelaskan, hubungan mesranya bersama Remy itu sekadar hanya dalam lakonan semata-mata.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Remember. When you forgive, you heal. When you let go, you grow. 🌸 . . @pedroshoes_official #pedroshoes_official #MiraFilzah

A post shared by MIRA FILZAH (@mfmirafilzah) on

“Zizan atau Remy kedua-duanya hanya kawan. Saya sering dikaitkan dengan Remy baru-baru ini kerana kami digandingkan bersama dalam drama bersiri berturut-turut selama enam bulan termasuk drama bersiri adaptasi novel Lelaki Kiriman Tuhan,” kata Mira menoktahkan spekulasi.

Dari kaca mata Mira, Remy merupakan seorang pelakon yang bijak menjiwai watak dan akan sentiasa berulang kali melakonkan sesebuah babak selagi lakonannya tidak menjadi.

“Malah dia seorang pelakon yang sangat membantu pelakon lain termasuk pelakon yang digandingkan dengannya.

“Bagi saya, jika orang sering memperkatakan tentang kami itu maknanya gandingan kami menjadi,” katanya.

Mengulas mengenai statusnya kini, Mira mengakui, dia masih belum mempunyai kekasih.

“Saya tak bercinta dengan sesiapa lagi buat masa sekarang. Malah saya pun tidak tergesa-gesa untuk berkahwin.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Be afraid and do it anyway. 😉 . . @galeriariani x @arianirtw @pedroshoes_official #AlphabyAriani #pedroshoes_official #MiraFilzah

A post shared by MIRA FILZAH (@mfmirafilzah) on

“Saya tiada sasaran untuk kahwin kerana bagi saya lambat atau cepat itu tetap rezeki dan jodoh. Buat masa sekarang saya lebih memberi fokus pada kerjaya saya,” katanya lagi.

Untuk berita hiburan yang padat dengan informasi, jangan lupa saksikan HLive! yang bersiaran pada setiap Isnin hingga Sabtu pada jam 8.30 malam di Astro Ria (104) dan Astro Ria HD (123).

VIDEO :

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Islamik Info

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @IslamikInfoMedia

Sumber:Instagram Lofa Videos

Apa Kata Anda?